Hadd süssünk ki valamit ebben a hőségben
Kalandozás a sütifőzi témájában.
A recept amolyan netről lelt és meggyes kevert néven fut az éterben. Nem volt hiábavaló a kommenteket is átmolyoválni, mert itt derült ki, hogy bizony az összetételhez mérten az ötven deka liszt helyett biza elég lészen a harminc is. Ezen tudás birtokában felvértezve lett kivitelezve, és tényleg ( mint a mellékelt fotó is igazolja) habkönnyű, ízre, állagra tökéletes.
Szóval
megúsztuk a nyögvenyelős, hát ez nem az igazi meglepetést, amikor az
alkotó benézi a szorgoskodást és kissé túllő a célon.
A recept amolyan netről lelt és meggyes kevert néven fut az éterben. Nem volt hiábavaló a kommenteket is átmolyoválni, mert itt derült ki, hogy bizony az összetételhez mérten az ötven deka liszt helyett biza elég lészen a harminc is. Ezen tudás birtokában felvértezve lett kivitelezve, és tényleg ( mint a mellékelt fotó is igazolja) habkönnyű, ízre, állagra tökéletes.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése